Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Dit kasteeltje ‘Les Tilleuls’ beschikt over een bewoonbare oppervlakte van ± 600 m², en is gelegen in een domein van ± 2 ha met eeuwenoude bomen. Het domein bevat eveneens een conciërgewoning, stallingen en bijhorende weide.

De ruime inkomhal en tevens ontvangsthal leidt naar de zitplaats, het bureau, de eetplaats en de keuken met bijkeuken. Via de grote ramen in de verschillende leefruimtes krijgt men toegang tot het zuid-west georiënteerde terras. De eerste verdieping telt vijf slaapkamers en twee badkamers en de tweede verdieping nog eens vier slaapkamers, een berging, een badkamer en een douchekamer. Een beetje verderop in de tuin bevindt zich de conciërgewoning met op het gelijkvloers de leefruimtes, de keuken en op de eerste verdieping vier slaapkamers en een badkamer.

Aanvullend : vijf paardenboxen, weide, vijver, mogelijkheid tot heraanleg van zwembad en tennisveld. Verschillende bestemmingen mogelijk voor dit gebouw en domein.

Dit eigendom is gelegen in een rustige residentiële buurt niet ver van het centrum, scholen en winkels. Gemakkelijk bereikbaar vanuit Brussel op 30 minuten en Leuven op 20 minuten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veerle Viérin op +32 (0) 474 76 11 87.

Details eigendom

Badkamers

5

Garages

3

EPC

C

kWh/m² per jaar

475

Kg co²/m²/jaar

24

EPC Code

View code