Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Gelegen in een rustige straat vlakbij het Stéphanieplein en dicht bij winkels en openbaar vervoer, nieuw project van 4 appartementen en 3 kantoren op de begane grond van een gerenoveerd gebouw.

Deze duplex op de begane grond is het resultaat van een resoluut moderne renovatie en ontwikkelt een oppervlakte van ± 225 m² verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond bestaat het appartement uit een entreehal met berging die uitkomt op een grote woonkamer van ± 70 m², met veel lichtinval door de grote erkers die toegang geven tot de privé-tuinen. Aan de nachtzijde leidt een hal naar twee slaapkamers met hun badkamers en een wasruimte.Op de benedenverdieping bevindt zich de ouderslaapkamer van ± 20 m² met een complete badkamer en een kleedkamer.

Andere : gepantserde deur, parlofoon, vloerverwarming, optionele parkeerplaats (30 000€).

Het Stéphanieplein is ideaal gelegen niet ver van het centrum van Brussel, het is omringd door winkels en bedrijven, het biedt een gemakkelijke toegang tot het vervoer en tot de omliggende gemeenten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Philippe Dijkmans op +32 475 45 77 20.

Details eigendom

Badkamers

3

Garages

2

EPC

Nieuwbouw

kWh/m² per jaar

164

Kg co²/m²/jaar

33

EPC Code

View code

Stefania plein

Het Stefania Plein is gunstig gelegen in het ​​centrum van Brussel, omgeven door winkels en bedrijven en biedt vervoersvoorzieningen, die gemakkelijke toegang geven tot de omliggende steden.