Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Gelegen in de onmiddellijke nabijheid van de Avenue du Prince d’Orange, uit het zicht, appartement met een oppervlakte van ± 228 m² gelegen op het gelijkvloers van een villa ondertekend M. Corbiau.

Met zijn vrij uitzicht, zijn ideaal georiënteerde terrassen en zijn privétuin, deze laatste bestaat uit een grote leefruimte met open haard, een eetkamer, een volledig uitgeruste keuken met aangrenzende wasruimte, drie slaapkamers, slaapkamer en twee badkamers.

Anderen: parkeerplaats beschikbaar als optie, beveiligingssysteem, grote erkers voor intens licht, gepantserde deuren en Bulthaup-keukens.

Le Prince d’Orange is ideaal gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Het is een gezellige wijk met een groene en rustige omgeving en toch dichtbij voorzieningen. Scholen in de buurt.

De verkoop van de grond ± 40% is onderworpen aan het registratierecht (12,5%) en de constructie ± 60% is onderworpen aan het btw-regime (21% of 6% onder bepaalde voorwaarden).

Voor bijkomende vragen, aarzel niet om Philippe Dijkmans te contacteren op +32 (0) 475 45 77 20.

Details eigendom

Badkamers

2

Garages

2

EPC

Nieuwbouw

EPC Code

View code

Prins van Oranje

De wijk van de Prins van Oranje is gunstig gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Dit is een mooie wijk, die een groene en rustige omgeving biedt terwijl ze tegelijk ook dicht bij alle voorzieningen ligt. Scholen in de buurt.