Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Dicht bij de Louizalaan, charmant en origineel gemengd herenhuis met een groot kantoorgedeelte en een woonwijk.

Met een oppervlakte van ± 441 m² werd dit herenhuis in 1906 gebouwd door architect Gabriel Charle. Achter een elegante gevel in de stijl van de Weense Secession, ontwikkelt het huis zich rond de binnenplaats. Op de begane grond verdeelt de centrale hal twee kantoren aan de linkerkant en een dubbele kantoorruimte aan de rechterkant. Het gastentoilet bevindt zich op de middelste verdieping. Op de eerste verdieping, een dubbel kantoor en de hoofdslaapkamer met kleedkamer en badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich de woonkamer die leidt naar het op het zuiden gerichte terras, de eetkamer en de keuken. Verschillende ruimtes voor opslag/archivering. De kelderverdieping bestaat uit een trapopgang, verschillende ruimtes voor opslag/archivering en de stookruimte.

Anderen : grote kelders bestaande uit verschillende ruimtes voor kantoor/opslag/archivering, wijnkelder, technische ruimte, wc, kelder. Twee overdekte parkeergarages in het gebouw er tegenover.

De Louiza-buurt staat bekend om de nabijheid van winkels en biedt een grote keuze aan restaurants. Snelle en gemakkelijke toegang tot het centrum en tot de omliggende steden dankzij het goed uitgebouwde openbaar vervoer.

Voor meer informatie neem gerust contact met Bertrand de Moffarts: +32 (0) 475 944 508.

Details eigendom

Badkamer

1

Garages

2

Louiza

De Louizawijk staat bekend voor de nabijheid van winkels en uitgebreide keuze aan restaurants. Het stadscentrum en de omliggende gemeenten zijn eenvoudig te bereiken vanuit Louiza dankzij het breed openbaar vervoernetwerk.