Referentie

3627241

Oppervlakte

± 1.295 m² ± 13.939 ft²

Terrein

± 811 m² ± 8.730 ft²

Dit prachtige ontwikkelingsproject, ideaal gelegen tussen de Louizalaan en de wijk Kastekein, ligt in het centrum van een stadsblok en heeft een totale oppervlakte van circa 1.295 m², met een geldige bouwvergunning voor 4 doorloop loftwoningen.

Het project is als volgt ingedeeld:
– Begane grond: 3-slaapkamer appartement met een bruto vloeroppervlak van circa 230 m² en een privétuin van 70 m².
– Eerste verdieping: 3-slaapkamer appartement met een bruto vloeroppervlak van circa 230 m² en een privé terras van 10 m².
– Tweede verdieping: 3-slaapkamer appartement met een bruto vloeroppervlak van circa 230 m².
– Derde en vierde verdieping: duplex appartement met 4 slaapkamers met een bruto vloeroppervlak van circa 390 m² en een privé terras van 30 m².

Overige: Buitenparkeerplaatsen met elektrische poorten, lift, ruimte voor fietsen en wandelwagens.

De wijk Kastelein staat bekend om zijn ligging, niet ver van het stadscentrum en vlakbij het Terkamerenbos. Het heeft een ruim aanbod aan restaurants, winkels en een populaire markt. Er is snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Bertrand de Moffarts op +32 475 94 45 08.

Andere details

Kasteleinplein

Het Kasteleinplein staat bekend om haar ideale ligging nabij het ​​centrum en is in de buurt van het Terkamerenbos. Je vindt er heel veel restaurants van alle soorten, winkels en de markt is er zeer populair. Snelle en gemakkelijk toegang met het openbaar vervoer.