Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Ruime duplex loft gelegen op het einde van avenue Molière met ± 250 m² bewoonbare oppervlakte en ± 200 m² aangeplant terras en balcons, in het voormalige Art-Deco gebouw « Magnéto Belge ».

Het beschikt over, op de eerste verdieping, drie slaapkamers, een badkamer en een douche kamer. Het tweede niveau bestaat uit een woonkamer, een eetkamer, een keuken en een prachtig terras van ± 200m² met uitzicht op een park. Op dezelfde verdieping is de master bedroom, bestaande uit een kleedkamer, een badkamer en een doucheruimte.

Andere : mogelijkheid om een parkeerplaats te huren. Het appartement werd volledig gerenoveerd in 2016.

De Molièrelaan is een van de mooiste lanen van Brussel. Het is een brede, groene en aangename laan die gelegen is in een rustige omgeving, dicht bij restaurants en kleine winkeltjes. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jean-Marc Delcroix op +32 (0) 0474 740 807

Details eigendom

Badkamers

2

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

270

Kg co²/m²/jaar

58

EPC Code

View code

Molièrelaan

De Molièrelaan is een van de mooiste lanen van Brussel. Het is een brede, groene en aangename laan, die gelegen is in een rustige omgeving, dicht bij restaurants en kleine winkeltjes. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.