Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Gelegen in het meest populaire Tervuren woonwijk, dicht bij de Royal Golf Club van België, prachtige pand wordt omgeven door een mooi aangelegde ± 1 Ha 16. Aan het einde van een prive weg vindt u dit elegante, klassieke stijl. Zeer aangename volumes, licht en comfort kenmerken deze familie thuis. 

Het huis heeft een oppervlakte van ± 2.000 m² als volgt is samengesteld: Op tuin niveau, hal met voorzieningen, mooie ovale trap met dakraam kooi, recepties georiënteerde tuin, open haard met hout, grote eetkamer en biljartkamer, twee kantoren, semi-professionele keuken Obumex met aangrenzende kantoor.Boven master suite met de slaapkamer, twee kleedkamers, een grote badkamer, een bibliotheek, een slaapkamer met dressing en badkamer, een tv-kamer, een wasserette, en een tweede slaapkamer en badkamer met douche. De tweede verdieping, vier slaapkamers en twee badkamers met douche, toegang tot het dakterras. 

Kelder: wellnesscentrum beschikt over een overdekt zwembad, douche en toilet, toegang tot een ruim prive-terras, technieken, opslag kelders, garage voor 8 auto’s. 

Overige informatie: Lift woestijn alle vloeren, dubbele beglazing, hi-fi systeem, schrijnwerk Obumex, beveiliging van het systeem alarm, camera’s, externe balken. 

Mogelijkheid om een aparte conciërge te bouwen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze agent Anne Montanari op +32 475 523 343

Details eigendom

EPC

Nieuwbouw

Park van Tervueren

Het park van Tervuren biedt een groene en rustige omgeving in de buurt van de faciliteiten. Het ligt dicht bij winkels en restaurants en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.