Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Meesterwerk van architect Marc Corbiau, dit eigendom gebouwd in 1991 gelegen op een domein van ± 18.826 m² werd gerenoveerd en uitgebreid in 2014 in een fundamenteel eigentijdse prestatie.

Het eigendom heeft een oppervlakte van ± 1.600 m² en biedt prachtige recepties, waaronder verschillende woonkamers met open haard en een grote eetkamer, die langs de prachtige gazons van de tuin loopt. Er zijn vier suites, een studio, een kantoor, een zeer grote familiekamer met toegang tot een van de terrassen, ideaal voor het organiseren van banketten, en een echte thuisbioscoop met een popcornmachine. U vindt er ook een volledig uitgeruste professionele keuken, een kleine extra eetkamer en een aangrenzende pantry. Een zwembad met uitschuifbare bodem, poolhouse en sauna maken de set compleet in een mooie “zen-ruimte”. Ten slotte wordt de tuin verfraaid door een rozentuin en een prachtige kinderlocatie met drie hutten in de bomen.

“Het licht en de grootsheid van de lucht waren een echte schok bij aankomst op de grond, vandaar de verspreiding van het huis naar de uitgestrektheid.” Marc Corbiau.

Andere : binnen en buiten parkeerplaatsen, airconditioning in de slaapkamers, huisautomatisering en krachtig beveiligingssysteem met camera’s, veiligheidssloten en kennels.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op +32 (0) 2 640 08 01.

Details eigendom

Badkamers

3

Garages

10

EPC

C

kWh/m² per jaar

510

Kg co²/m²/jaar

161

Karel van Loreinenlaan

Karel van Loreinenlaan is gelegen in een prachtige residentiële wijk. Het biedt een groen kader en een aangename omgeving.