Referentie

3323893

Oppervlakte

± 557 m² ± 5.995 ft²

Slaapkamers

5

Terrein

± 1.200 m² ± 12.917 ft²

In een villaresidentie van 4 appartementen met conciërgeservice, een triplex op tuinniveau van ± 557 m² (volgens PEB) met een privétuin van 12 are op het zuidwesten, ontworpen door architect Claire Bataille.

Het combineert strakke lijnen en grote erkers en bestaat uit een inkomhal die leidt naar de receptieruimtes, bestaande uit een woonkamer met open haard, een eetkamer die uitgeeft op het ideaal gelegen terras en de tuin, een volledig uitgeruste keuken met aangrenzende bijkeuken, een televisiekamer, een studeerkamer met bibliotheek en een bar. De eerste verdieping bestaat uit een master suite met een slaapkamer, 2 kleedkamers en een marmeren badkamer met aangrenzende fitnessruimte, en een tweede slaapkamer met een doucheruimte. Op tuinniveau een appartement bestaande uit een slaapkamer, een woonkamer met kitchenette, kleedkamer en badkamer, toegang tot een amfitheaterterras en een tweepersoonsslaapkamer met kitchenette en doucheruimte, ideaal voor een au pair. 

Overige informatie: Afgesloten garage (3 auto’s), 3 gepantserde deuren, geïntegreerd B&O systeem, intern en extern alarm, drie kelders, wasruimte en ruimte voor individuele boiler.  

Prins van Oranje wijk is ideaal gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Het is een aangename buurt met een groene en rustige omgeving en toch dicht bij alle voorzieningen. Scholen zijn vlakbij. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bertrand de Moffarts op + 32 (0) 475 944.508.

Andere details

Badkamers

4

Garages

3

EPC

C

kWh/m² per jaar

184

Kg co²/m²/jaar

40

EPC Code

View code

Prins van Oranje

De wijk van de Prins van Oranje is gunstig gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Dit is een mooie wijk, die een groene en rustige omgeving biedt terwijl ze tegelijk ook dicht bij alle voorzieningen ligt. Scholen in de buurt.