Referentie

6261364

Oppervlakte

± 1.150 m² ± 12.378 ft²

Slaapkamers

12

Vlakbij het Warandepark en het historische centrum van Brussel ligt dit prachtige investeringspand met een totale oppervlakte van ± 914 m², gebouwd in 1874 en volledig gerenoveerd in 2016.

De muren van een voormalige bank herbergen nu een luxe residentie, een juweel van elegantie boordevol geschiedenis. Het biedt toegang tot een elegante inkomhal en vervolgens tot gemeenschappelijke ruimtes waar comfort en verfijning samenkomen. Er zijn zeven appartementen: 3 éénslaapkamerappartementen, 3 tweeslaapkamerappartementen met terrassen, en een duplex penthouse met drie slaapkamers, ook met terras, en terrassen die uitkijken op de binnenruimte van het blok. Twee ruime kantoren waarvan één met binnentuin, maken het geheel compleet, waarvan één met binnentuin. Deze residentie is in 2016 volledig gerenoveerd met de beste materialen en straalt luxe en moderniteit uit, terwijl de charme van het verleden bewaard is gebleven. Elke flat is met zorg ingericht volgens de inspiratie van verschillende culturen zoals Afrika, India, Japan, Arizona enz. (PEB: B- tot D+).

Andere faciliteiten: Kelders, lift, individuele verwarmingsketels, elektriciteit volgens de voorschriften, individuele meters, fietsruimte, overal ethernetaansluitingen, conciërgedienst.

De wijk van het Warandepark is ideaal gelegen in het hart van Brussel, dicht bij tal van restaurants, musea en buurtwinkels.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corinne Thumelaire op +32 (0) 498 237 935.

Andere details

Badkamers

12

EPC

C

kWh/m² per jaar

113

Koninklijk Park

De wijk rond het Warandepark is uitstekend gelegen in het centrum van Brussel, op wandelafstand van vele restaurants, musea en winkels. Deze groene en atypische wijk is zeer aangenaam en joviaal, met verschillende nationaliteiten.