Referentie

6150758

Oppervlakte

± 241 m² ± 2.594 ft²

Slaapkamers

3

Terrein

± 4.000 m² ± 43.056 ft²

Gelegen niet ver van de Messager van Brussel, heeft de villa een bevoorrechte landelijke omgeving niet ver van alle voorzieningen. De toegang tot een terrein van ± 40 are zijn, een waar juweeltje van groen met uitzicht op een dennenbos en velden zo ver het oog bereikt. Met deze omringde sfeer wordt de villa MI CASA van ± 241 m² aan de gewenste sfeer van villa’s in de typische New England-stijl.

U het huis binnenkomt, wordt u meegesleept door het licht, aangezien alle woonkamers op het gericht zijn. Een grote hal leidt natuurlijk naar de eetkamer, die aan de ene kant op de keuken met zijn centrale eiland en aan de andere kant op een woonkamer met zijn open haard. Van beneden heeft ook een bijkeuken en een dubbele garage. De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers en twee badkamers met douche en een kantoorruimte.

Andere: PEB A – gasverwarming (mogelijkheid PAC) – conform elektrische installatie – waterontharder – aangesloten op de riolering – wijk van woonwijk – mogelijke uitbreiding ( ±120 m² en ± 40 m²).

Met zijn prestigieuze villa’s staat de deelgemeente Ohain bekend om zijn aantrekkelijke landschappen. Zijn geclassificeerd dorpsplein wordt genoemd als één van de mooiste in België. De schoonheid van zijn valleien inspireert nog steeds vele kunstenaars.

Voor meer informatie en een bezoek kunt u contact opnemen met Elodie Laduron op +32 (0)474.84.74.97.

Andere details

Badkamers

2

Garages

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

82

Kg co²/m²/jaar

13.35

EPC Code

View code

Ohain

Met zijn prestigieuze villa's staat de deelgemeente Ohain bekend om zijn aantrekkelijke landschappen. Zijn geclassificeerd dorpsplein wordt genoemd als één van de mooiste in België. De schoonheid van zijn valleien inspireert nog steeds vele kunstenaars.