Referentie

6269750

Slaapkamers

3

Oppervlakte

± 340 m² ± 3.660 ft²

Beschikbaarheid

mits inachtneming huurders

Gelegen aan de prestigieuze Louizalaan, in een modernistisch gebouw, een luxe appartement met een bruto oppervlakte volgens EPC van ± 340 m², met 3 slaapkamers en een terras met vrij uitzicht op de Jardin du Roi.

Het hoekappartement, gelegen op de 4e verdieping, opent naar een ruime inkomhal en leidt naar de ontvangstruimtes die baadt in licht dankzij de grote erkers. Deze ruimtes bestaan uit een dubbele woonkamer van ± 80 m², een aparte eetkamer en een volledig uitgeruste keuken, die ook toegankelijk is via de dienstingang. Een aparte bureau vervolledigt de leefruimtes. Aan de nachtzijde bevindt zich de hoofdslaapkamer van ± 21 m² met aparte dressing, een complete badkamer en toegang tot het terras. De tweede slaapkamer van ± 18 m² beschikt over een boudoir/aparte dressing en een douchekamer, terwijl de derde slaapkamer een ingebouwde dressing en een badkamer heeft. Een aangenaam zuidoostelijk georiënteerd terras omringt het appartement aan de Jardin du Roi-zijde.

Andere: alarmsysteem, gepantserde deur, kelders, originele parketvloeren, geïntegreerde opbergkasten, grote kelder, dubbele garagebox (optioneel, verplicht), kosten van 600 EUR voor gemeenschappelijke delen, privé verwarming en warm water. EPC: F

De Jardin du Roi is ideaal gelegen nabij winkels en restaurants in een rustige en typische wijk. Gemakkelijk toegang tot het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

3

Parkings

2

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

64

Koningspark

Het Koningspark ligt niet ver van de winkels en restaurants in een rustige en karakteristieke omgeving. Gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer.