Referentie

6276461

Oppervlakte

± 187 m² ± 2.013 ft²

Slaapkamers

2

Ideaal gelegen nabij het Cinquantenaire en zijn winkels, biedt deze nieuwe duplexpenthouse een zonnig dakterras en maakt deel uit van de transformatie van een eclectisch gebouw uit 1912.

Met een bruto oppervlakte van ± 187 m² bestaat de penthouse uit een inkomhal met gastentoilet, een kantoor, een lichte open woonkamer met een uitgeruste Amerikaanse keuken en een achterkeuken. Het appartement omvat 2 slaapkamers en combineert klassieke esthetiek met heldere, hedendaagse interieurs. Een trap leidt naar de bovenverdieping, waar een nachthal toegang biedt tot een mooie suite met een dressing en een complete badkamer met toilet, evenals een tweede slaapkamer met een eigen douche en toilet. Op het dak biedt een terras van ± 25 m² panoramisch uitzicht op de arcades van het Cinquantenaire en het park.

Overige: mogelijkheid tot aankoop van een parkeerplaats (€ 40.000) en een kelder (vanaf € 5.000), PEB B of C, verkoop onder registratiebelastingen (12,5%).

De wijk rond het Cinquantenaire is een aangename en groene buurt, met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en dicht bij winkels en verschillende restaurants.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Philippe Dijkmans op +32 (0) 475 45 77 20.

Andere details

Badkamers

2

Garage

1

EPC

Nieuwbouw

kWh/m² per jaar

109

Kg co²/m²/jaar

21

EPC Code

View code

Jubelpark

De buurt van het Jubelpark is een leuke groene wijk en ligt relatief dicht bij het Park. Ideaal gelegen, biedt het een gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en ligt dicht bij winkels en diverse restaurants.