Referentie

6120247

Oppervlakte

± 800 m² ± 8.611 ft²

Slaapkamers

6

Terrein

± 21.082 m² ± 226.925 ft²

Standingvolle kasteelvilla met conciërgerie gelegen in een schitterend domein op ± 2,1 ha waar privacy en rust gegarandeerd zijn.

De villa werd gebouwd in 1982 en heeft een bewoonbare oppervlakte van ± 800 m². Er werden kwaliteitsvolle materialen gebruikt waaronder Franse witte steen. Via de ruime inkomhal met imposante trap krijgt men toegang tot de verschillende ruimtes waaronder het bureau, het grote ontvangstsalon met open haard, aansluitend de eetplaats en de keuken met een ontbijthoek met groot terras. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en 3 badkamers. De benedenverdieping omvat een zwembad met rechtstreekse toegang naar het terras en de tuin, bar, 2 douches, 2 kleedkamers en massageruimte. Daarnaast is er nog een groot bureau, verschillende bergingen, wasplaats, wijnkelder, garage voor 4 wagens, schuilkelder enz.

Tevens beschikt de kasteelvilla ook nog over een duplex appartement van ±200 m2 met afzonderlijke ingang voorzien van 2 salons, een keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers.
Extra’s : lift, tennisveld, uitzonderlijk hoge beveiliging, grote weide met mogelijkheid tot houden van paarden.

Uitzonderlijk uitzicht over de achterliggende velden met directe toegang tot Bertembos. Ideale ligging vlakbij Leuven/Brussel. Dit eigendom is centraal gelegen, nabijheid UZ Gasthuisberg en luchthaven Zaventem.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veerle Viérin op +32 (0) 474 76 11 87.

Andere details

Badkamers

5

Garages

4

EPC

C

kWh/m² per jaar

174

EPC Code

View code