Het Moonrise-project biedt een unieke kans om te wonen in het hart van Oudergem, een van de meest gewilde wijken van Brussel. Deze innovatieve residentiële ontwikkeling transformeert een voormalig kantoorgebouw in 68 moderne en milieuvriendelijke appartementen, die een evenwichtige levensstijl bieden die stedelijk gemak combineert met de rust van groene ruimtes.

Een visionair project met een engagement voor duurzaamheid

Moonrise is niet zomaar een residentiële ontwikkeling; het is een doordacht reconversieproject dat streeft naar het creëren van hoogwaardige, duurzame woonruimtes. De 68 eenheden, variërend van studio’s tot ruime penthouses met 4 slaapkamers, zijn ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van de huidige huiseigenaren. Elk appartement is zorgvuldig ontworpen om maximaal comfort te bieden, met royale woonruimtes, privébuitenruimtes en hoge plafonds die voor overvloedig natuurlijk licht zorgen.

Wat Moonrise onderscheidt, is de sterke focus op het milieu. Het gebouw beschikt over groendaken, zonnepanelen en is volledig onafhankelijk van fossiele brandstoffen. Deze inzet voor duurzaamheid is niet alleen goed voor de planeet, maar zorgt ook voor lagere energiekosten en een milieubewustere levensstijl voor de bewoners.

Belgium Sothebys Int. Realty Ontdek Moonrise: een perfecte combinatie van stedelijk wonen en natuur

Hoogwaardige afwerkingen voor een moderne levensstijl

De aandacht voor detail bij Moonrise is zichtbaar in elk hoekje van de appartementen. Van aluminium raamkozijnen tot volledig uitgeruste, aanpasbare keukens, elk aspect van de afwerking is ontworpen om de woonervaring te verbeteren. De appartementen zijn uitgerust met dubbelstroomventilatiesystemen, wat zorgt voor een optimale luchtkwaliteit en comfort gedurende het hele jaar. Versterkte deuren en een videosysteem garanderen de veiligheid, terwijl de aangelegde terrassen een oase van rust bieden in het hart van de stad.

Een uitzonderlijke locatie in het hart van Oudergem

Gelegen op slechts een paar stappen van het metrostation Beaulieu en de Brusselse ring, geniet Moonrise van een bevoorrechte positie die bewoners in staat stelt om gemakkelijk te navigeren tussen de drukte van de stad en de sereniteit van de natuur. Met het Zoniënwoud aan de deur hebben bewoners directe toegang tot prachtige groene ruimtes voor buitenactiviteiten en ontspanning.

De wijk biedt een breed scala aan voorzieningen, waaronder winkels, scholen, de ULB/VUB-campus en het CHIREC-ziekenhuis, wat het een zeer praktische keuze maakt voor gezinnen, professionals en studenten. Oudergem staat ook bekend om zijn levendige gemeenschapsleven, met sportcentra, culturele evenementen en lokale markten die bijdragen aan de charme van de buurt.

Ontworpen door experts in architectuur en ontwikkeling

Moonrise wordt gerealiseerd door ARTONE, een gerenommeerde vastgoedontwikkelaar die bekend staat om het omvormen van gebouwen tot hoogwaardige woonruimtes. Bekend om hun duurzame aanpak en oog voor detail, heeft ARTONE opnieuw een project afgeleverd dat hun streven naar uitmuntendheid weerspiegelt.

De architecturale visie voor Moonrise werd toevertrouwd aan LD2 Architecture, een bureau dat bekend staat om het creëren van harmonieuze en leefbare ruimtes die perfect opgaan in hun omgeving. Hun ontwerp voor Moonrise legt de nadruk op natuurlijk licht, ruimte en een sterke verbinding met de buitenwereld, met terrassen, groendaken en een weelderige centrale tuin die bijdragen aan het unieke karakter van het project.

Conclusie: een nieuwe standaard van leven in Brussel

Moonrise vertegenwoordigt de toekomst van stedelijk wonen, met een zeldzame combinatie van modern comfort, milieuvriendelijke ontwerpen en een toplocatie. Of je nu op zoek bent naar een vredige oase dicht bij de natuur of een dynamische stedelijke levensstijl, Moonrise biedt het beste van beide werelden.

Voor degenen die op zoek zijn naar een woning die zowel hun waarden als hun verlangen naar kwaliteit weerspiegelt, is Moonrise de ideale keuze…

 

Ontdek meer

Delen