Referentie

4633705

Oppervlakte

± 347 m² ± 3.735 ft²

Terrein

± 150 m² ± 1.615 ft²

Dit hoekgebouw is ideaal gelegen tussen Montgomery en het Jubelpark, dicht bij de Europese instellingen, en heeft een bruto vloeroppervlakte van ± 348 m² en met 2 garages.

Het gebouw is volledig gerenoveerd in 2003 en bestaat momenteel voor 100% uit kantoorruimte, verdeeld over 4 verdiepingen en 2 duplexwoningen. Elke duplex heeft ruime kantoren, een kitchenette en toiletten. Groot terras op het zuidwesten.

Andere kenmerken: alarm, elektriciteit volgens de voorschriften, condenserende gasketel 2020, breedbandinternet, regenwaterrecuperatiesysteem. Te koop wordt hier aangeboden aandelen in een bedrijf dat volledig eigenaar is van het hieronder beschreven gebouw. De prijs voor de aandelen in het bedrijf moet worden vastgesteld op basis van de rekeningen van het bedrijf, rekening houdend met de waarde van het gebouw.

Montgomery is een woonwijk, bekend om zijn rust en stilte, maar toch op loopafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corinne Thumelaire op +32 (0) 498 23 79 35.

Andere details

Garages

2

EPC Code

View code

Montgomery

De buurt van Montgomery is een aangename en rustige buurt die gunstig gelegen is nabij de oprit van de snelweg. Het biedt een gevarieerde selectie van winkels en restaurants en een directe toegang tot het openbaar vervoer.