Referentie

6234834

Slaapkamers

3

Oppervlakte

± 271 m² ± 2.917 ft²

In het hart van de wijk Vert Chasseur, in een recent gebouw met twee eenheden, triplex appartement met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 271 m² met drie slaapkamers en een terras.

Het appartement is ingedeeld als een woning met eigen entree en lift. De entreehal biedt toegang tot de garage, de kelder en de privélift die naar de bovenverdiepingen leidt. De woonkamers op de tweede verdieping komen uit op een hal met vestiaire en gastentoilet en leiden naar de woon- en eetkamer met een oppervlakte van ± 50 m² met gashaard en terras van ± 36 m² op het zuiden. Een aparte volledig ingerichte keuken met “Smeg” apparatuur maakt de verdieping compleet. Het slaapgedeelte op de 1e verdieping, bereikbaar via de privélift of het trappenhuis, biedt een masterbedroom met aparte kleedkamer, volwaardige badkamer en een ideaal georiënteerd terras. Twee andere slaapkamers van ± 16 en 13 m² hebben elk een eigen privé badkamer en een kantoor dat gebruikt kan worden als 4e slaapkamer. In de kelder een ingerichte wasruimte en verschillende kelders.

Andere: Lift, kelder, inpandige garage en buitenparkeerplaats, alarmsysteem, thermische en akoestische isolatie, waterontharder, regenwaterrecuperatiesysteem, dubbelstroomventilatiesysteem, gemeenschappelijke lasten 75 EUR. PEB-garage: B-.

De wijk Vert Chasseur is een rustige wijk op een steenworp afstand van het Ter Kamerenbos en het Zoniënwoud.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

Parking indoor

1

Parking

1

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

16

Groene Jager

De wijk van de Groene Jager is een rustige buurt dicht bij het Terkamerenbos en het Zoniënwoud. Het ligt in de buurt van winkels, de Europese School en diverse sportcentra.