Referentie

6233143

Oppervlakte

± 335 m² ± 3.606 ft²

Slaapkamers

5

Terrein

± 1.400 m² ± 15.069 ft²

De villa ligt in het hart van een rustige woonwijk van La Hulpe en biedt ongeveer 335 m2 woonruimte op een totale oppervlakte van 490 m2. (met een verwijzing naar het PEB van 323 m2). Het perceel van 14 are ligt op het zuiden, is omheind en beplant met precies de juiste hoeveelheid bomen, en biedt ruimte voor een zwembad indien gewenst. 

De villa is als volgt verdeeld over 4 verdiepingen: de begane grond bestaat uit een woonkamer met een dubbelzijdige open haard, die een afscheiding suggereert met de eetkamer, een ingerichte keuken, een bijkeuken en een garage voor 2 auto’s aan de voorkant. De eerste verdieping biedt 4 slaapkamers met 2 doucheruimtes, evenals een grote studeerkamer die ook via een aparte route te bereiken is, waardoor het ideaal is voor een vrij beroep. Het dakniveau heeft een oppervlakte van ongeveer 53 m2, die naar wens kan worden gebruikt. Het souterrain is verdeeld in meerdere kelders en beslaat de gehele oppervlakte van het huis. 

Andere kenmerken: PEB C, aangesloten op de riolering, oliegestookte verwarming, single-flow ventilatie, regenwatertank.

La Hulpe is zeer gewild dankzij de snelle toegang tot Brussel, de ligging dicht bij alle voorzieningen en transportverbindingen, waaronder het station, en de bevoorrechte omgeving.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Olivier Paquet op +32 (0) 475 69 27 22.

Andere details

Badkamers

2

Garages

2

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

46

EPC Code

View code

ter Hulpen

Dichtbij het meer van Genval in een rustige en groene omgeving Terhulpen biedt een rustige leefomgeving. Gelegen niet ver van de toegangen tot Brussel en dichtbij restaurants en de winkels, zal het wandelaars en fietsers plezieren;