Referentie

6113685

Oppervlakte

± 300 m² ± 3.229 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 1.440 m² ± 15.500 ft²

Dit pand ligt in de woonwijk Les Sept Fontaines en combineert de charme van een Engelse cottage met een zekere Provençaalse charme. Dit juweeltje ligt in een landelijke omgeving dicht bij alle voorzieningen, op een terrein van 14 hectare, een ware schatkist vol groen.  

Zodra u binnenkomt in dit huis van ongeveer 350 m² (volgens PEB), dat zorgvuldig is onderhouden, wordt u betoverd door de heldere, rustgevende sfeer. Franse stenen, kersenhouten balken en terracotta vloertegels dompelen u onder in een landelijke familiesfeer. Een grote hal leidt op natuurlijke wijze naar de woonkamer (ca. 31m²) met zijn open haard, een eetkamer (ca. 27m²) en de keuken, magnifiek uitgerust en vol charme, in perfecte harmonie met de landelijke stijl van het huis. De begane grond beschikt ook over een familiekamer, een studeerkamer, een bijkeuken en een wasruimte. Boven is er een grote slaapkamer met kleedkamer en badkamer, drie slaapkamers en een doucheruimte.
De smaakvol beplante tuin is prachtig onderhouden en bevat een zwembad met aangrenzend poolhouse.
   
Andere Kenmerken: PEB C – zolderberging – alarmsysteem 

Golf de sept fontaines is prachtig gelegen in een rustige, bosrijke omgeving, niet ver van het centrum van Waterloo. Het biedt gemakkelijke toegang tot scholen, sportcentra en winkels.
     
Voor alle informatie en bezoeken kunt u contact opnemen met Olivier Paquet op +32 (0) 475 69 27 22.

Andere details

Badkamers

2

Golfclub van de Zeven Fonteinen

De Golfclub van de Zeven Fonteinen is prachtig gelegen in een bosrijke en rustige omgeving nabij het centrum van Waterloo . Het biedt eenvoudige toegang tot scholen, sportcentra en winkels .