Referentie

6139984

Oppervlakte

± 1.000 m² ± 10.764 ft²

Slaapkamers

9

Terrein

± 20.000 m² ± 215.278 ft²

Deze 16e-eeuwse molen, die deel uitmaakt van het architecturale erfgoed van Wallonië, ligt in een privépark van 2 hectare en is gerestaureerd en gerenoveerd met de beste materialen. 

Het gebouw heeft een totale oppervlakte van ongeveer 1000 m² en bestaat uit 2 gebouwen. Het eerste bestaat uit een grote woonkamer met biljart en studieruimte, een gezellige woonkamer met open haard, een ruime eetkamer, een keuken van topklasse, een bar, een ontbijtruimte, een wellnessruimte met hoogwaardige sauna en douche, 5 slaapkamers, 4 badkamers, talloze kelders waaronder een wijnkelder en opslagruimtes. Het tweede gebouw bestaat uit een overdekt terras, een schuur met een mooie ontvangstruimte en BBQ-ruimte, een multifunctionele ruimte van ongeveer 70 m². 4 slaapkamers en 3 badkamers maken deze woning compleet. 

Andere kenmerken: : Het pand heeft een domoticasysteem, een watermolen die ongeveer 20.000 KW/jaar produceert, een jeu de boulesbaan, een vijver waarin je kunt zwemmen en vele hoekjes met prachtig uitzicht op de natuur. Aandelen in het bedrijf beschikbaar voor aankoop. 

Dit plattelandsverblijf is ideaal voor natuurliefhebbers en stedelingen op zoek naar rust. Historische plaatsen en kastelen, ambachtslieden en kleine restaurants, rust en stilte en wandelingen midden in de natuur maken van deze streek een essentiële plek om nieuwe energie op te doen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Elodie Laduron op +32 (0) 474 84 74 97.

Andere details

Badkamers

7

EPC

Nieuwbouw

Namen

Als politiek en administratief centrum van Wallonië heeft Namen ook een unieke sfeer met haar rijk historisch erfgoed, haar universiteit, haar feestelijke evenementen, haar winkelwandelstraatjes en haar culinaire specialiteiten.