Referentie

6189105

Slaapkamers

2

Oppervlakte

± 327 m² ± 3.520 ft²

Terrein

± 14.000 m² ± 150.695 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

In het hart van de Prins van Oranje, villa uit de jaren 70 van architect Bernard Feron, volledig gerenoveerd met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 327 m², op een perceel van ± 14 are op het zuiden.

De villa biedt een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, op dezelfde verdieping de master suite met kleedkamer, badkamer en privéterras. Op de benedenverdieping weerspiegelen de woonkamers de typische architectuur van de jaren ’70, het woongedeelte beneden met open haard, een kantoor- of eetkamer, een beton- en granieten keuken met bijkeuken, evenals een kantoorruimte of eetkamer . Op hetzelfde niveau maken een grote multifunctionele ruimte die gebruikt kan worden als speelkamer, sportruimte of kantoor, twee slaapkamers en een badkamer het geheel compleet.

Andere: Mogelijkheid om twee extra slaapkamers te creëren, wasruimte, gekoelde wijnkelder, waterontharder, alarm.

De Prins van Oranje is ideaal gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Het is een prettige buurt die een groene en rustige omgeving biedt en toch dichtbij voorzieningen ligt. Scholen in de buurt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Melody Bingoni op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

2

Parkings

2

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

50

Prins van Oranje

De wijk van de Prins van Oranje is gunstig gelegen tussen Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Dit is een mooie wijk, die een groene en rustige omgeving biedt terwijl ze tegelijk ook dicht bij alle voorzieningen ligt. Scholen in de buurt.