Referentie

6140358

Slaapkamers

2

Oppervlakte

± 106 m² ± 1.141 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Ideaal gelegen op de zesde verdieping van een gebouw aan de Louizalaan, tussen Kastelein en Flageyplein, volledig gerenoveerd appartement met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 106 m² met twee slaapkamers en een groot terras van ± 100 m² met panoramisch zicht van Brussel.

Het hoekappartement geeft uit op een inkomhal met vestiaire en gastentoilet en leidt naar de woon-/eetkamer en open keukenruimte die baadt in het licht dankzij de grote erkers die toegang geven tot het ideaal georiënteerde terras. Aan de nachtzijde de hoofdslaapkamer van ± 19 m² met geïntegreerde kleedkamer en privébadkamer en een tweede slaapkamer van ± 15 m² met douchekamer.

Andere: wasmachine/droger, diverse optionele parkeerplaatsen beschikbaar, eiken parketvloer, beveiligde deur, videofoon. Kosten: gemeenschappelijk, verwarming, elektriciteit, water, internet & televisie 350 EUR. Mogelijkheid tot verhuur op korte termijn (drie, zes, negen of twaalf maanden). PEB: E

De Louizalaan wordt beschouwd als de “Champs-Elysées” van Brussel, deze wijk staat bekend om zijn talrijke winkels, zijn avondmarkt en zijn talrijke restaurants. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, het is de trendy wijk van Brussel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

2

Garage

1

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

52

Louiza

De Louizawijk staat bekend voor de nabijheid van winkels en uitgebreide keuze aan restaurants. Het stadscentrum en de omliggende gemeenten zijn eenvoudig te bereiken vanuit Louiza dankzij het breed openbaar vervoernetwerk.