Referentie

6138447

Slaapkamers

5

Oppervlakte

± 350 m² ± 3.767 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Gelegen langs het park van de Abdij van Ter Kameren, op een steenworp afstand van de vijvers van Elsene, aan de achterzijde van een herenhuis opgenomen in de architecturale inventaris van Brussel, achterhuis met een bruto oppervlakte volgens PEB ± 350 m² met vijf slaapkamers en een ideaal georiënteerd terras.

Achteraan, uit het zicht, bestaat dit huis op een eiland uit royale ontvangstruimtes met open haard en een volledig uitgeruste open keuken. Een groot terras van ± 80 m² op het zuidwesten en een speelruimte van ± 100 m² maken het pakket compleet. Op de eerste verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met open haard voorzien van een kleedkamer en een complete badkamer en een tweede slaapkamer met ingebouwde kasten en eigen badkamer. Op de bovenverdieping delen drie andere slaapkamers twee badkamers.

Andere: Parkeerplaatsen, hoogwaardige afwerking, wasruimte, alarmsysteem, gemeenschappelijke kosten: 90 EUR. PEB: D.

De Abdij ter Kamerenwijk is een prachtige, typisch Brusselse wijk, omringd door lokale winkels. Het biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Het ligt niet ver van het stadscentrum en de Louizalaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tanguy Lemaitre op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

4

Parkings

3

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

40

Ter Kamerenabdij

De omgeving van het Terkamerenklooster is een prachtige typische Brusselse omgeving, omringd door lokale winkels. Het biedt eenvoudige toegang tot het openbaar vervoer. Het is niet ver van het centrum en de Louisalaan.