Referentie

6130256

Slaapkamers

5

Oppervlakte

± 700 m² ± 7.535 ft²

Terrein

± 300 m² ± 3.229 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Ideaal gelegen op een boogscheut van de Abdij van Ter Kameren op de Franklin Rooseveltlaan, huis en achterhuis met een bruto oppervlakte van ± 700 m² gerenoveerd voor liefhebbers van karakter en mooie materialen.

Atypisch, het biedt grote recepties, een mooie ingerichte keuken, vier slaapkamers met hun eigen badkamers en kasten. Op de begane grond is er een kantoor, een ideale set voor een vrij beroep of apart appartement (slaapkamer, douche, kleine keuken). Het achterhuis, verbonden met het hoofdgebouw door een aangename Italiaanse binnenplaats en door een gang, biedt een dubbele garage en een duplex service appartement.

Andere: talrijke kelders en twee parkeerplaatsen voor het huis. EPC: D

De wijk Ter Kamerenabdij is een prachtige typisch Brusselse wijk, omringd door buurtwinkels. Het biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Het ligt niet ver van het stadscentrum en de Louizalaan.

Voor bijkomende informatie, gelieve Melody Bingoni te contacteren op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

5

Garage

1

Parkings indoor

2

Parkings

2

EPC

C

Kg co²/m²/jaar

40

Ter Kamerenabdij

De omgeving van het Terkamerenklooster is een prachtige typische Brusselse omgeving, omringd door lokale winkels. Het biedt eenvoudige toegang tot het openbaar vervoer. Het is niet ver van het centrum en de Louisalaan.