Referentie

6122608

Slaapkamer

1

Oppervlakte

± 90 m² ± 969 ft²

Gemeubileerd

Gemeubileerd

Tegenover het Ter Kamerenbos, in een zeer populaire wijk, appartement met een bruto oppervlakte volgens PEB van ± 90 m², volledig gemeubileerd en voorzien van een slaapkamer en een terras. Deze bevindt zich in een modern hoekpand, dat veel licht en comfort biedt.

De entree is via een hal met garderobe en gastentoilet. De woonkamer bestaat uit een Amerikaanse keuken uitgerust met hoogwaardige apparatuur en een bar voor meer gezelligheid, een eethoek en een comfortabele lounge met Italiaans designmeubilair en een leren bank. Dit profiteert ook van een terras. De slaapkamer bestaat uit een slaapgedeelte met bureaugedeelte en elektrisch tweepersoonsbed, een inloopkast en een badkamer. Het appartement is volledig voorzien van airconditioning.

Andere: airconditioning, parkeerplaatsen beschikbaar als optie, kelder, wasruimte, fijn katoenen beddengoed en beddengoed, kluis en elektrische zonwering. Vaste forfaitaire kosten voor gemeenschappelijke ruimtes: 50 EUR en voorzieningen voor elektriciteit, gas, water: 100 EUR. PEB: B

De wijk Bois de la Cambre is een rustige en groene omgeving. Het staat bekend om zijn levenskwaliteit en is ideaal gelegen, weg van de drukte van de stad en toch dichtbij alle voorzieningen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mélody Bingoni op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamer

1

Parkings

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

95

Kg co²/m²/jaar

20

EPC Code

View code

Terkamerenbos

De buurt van het Terkamerenbos is een rustige en groene buurt. Deze buurt staat bekend om zijn levenskwaliteit en is gunstig gelegen aan de rand van de stadsdrukte terwijl het toch dicht bij alle voorzieningen gelegen is.