Referentie

6119255

Slaapkamers

3

Oppervlakte

± 377 m² ± 4.058 ft²

Beschikbaarheid

onmiddellijk

Gelegen aan de Louizalaan en met uitzicht op de Abbaye de la Cambre, gerenoveerd en volledig smaakvol ingericht, met een bruto oppervlakte volgens PEB van 377 m ² gelegen op de negende verdieping en met drie slaapkamers, een kantoor of bibliotheek en veel buitenruimtes.

De hoofdingang van het appartement biedt een grote garderobe en leidt naar de ontvangstruimten: een grote woonkamer met balkon en direct uitzicht op de Abbaye de la Cambre, een eetkamer en een terras om te genieten van de zonsondergang, een polyvalente zaal die kan worden gebruikt als kantoor of tv-kamer, een volledig uitgeruste keuken met lunchruimte die ook bereikbaar is met de servicelift. Dankzij de grote erkers en het vrij uitzicht geniet het appartement van een aangename helderheid. Nachtzijde, een master suite met kleedkamer en eigen badkamer. De andere twee slaapkamers hebben ook een eigen badkamer en een balkon.

Andere: mogelijkheid om een doos te huren, luiken, kelder, wijnkelder, wasplaats, vloerverwarming, conciërge in het gebouw. Lasten 750 EUR: gemeenschappelijk, verwarming, koud water, conciërge. PEB: D

Louizalaan wordt beschouwd als de “Champs-Elysées” in Brussel, deze wijk staat bekend om zijn vele winkels, de nachtmarkt en de vele restaurants. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, het is de modieuze wijk van Brussel.

Neem voor meer informatie contact op met Mélody Bingoni op + 32 (0) 2640 08 01.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

Parking indoor

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

192

Kg co²/m²/jaar

41

EPC Code

View code

Louiza

De Louizawijk staat bekend voor de nabijheid van winkels en uitgebreide keuze aan restaurants. Het stadscentrum en de omliggende gemeenten zijn eenvoudig te bereiken vanuit Louiza dankzij het breed openbaar vervoernetwerk.