Referentie

6115118

Slaapkamers

2

Oppervlakte

± 143 m² ± 1.539 ft²

Gemeubileerd

Gemeubileerd

Beschikbaarheid

af te spreken met eigenaar

Gelegen in de bruisende omgeving van Berchem, duplex appartement met 2 slaapkamers met een bewoonbare oppervlakte van ± 143 m². 

De inkomhal met vestiaire leidt via de trap naar de eerste verdieping. Daar bevinden zich de volledig ingerichte keuken met oa. gasvuur en de lichtrijke woonkamer met ingemaakte kasten op parket. De keuken biedt toegang tot het ruime terras van 29 m². De trap leidt naar de tweede verdieping, dewelke 2 slaapkamers en een ruime badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche omvat. 

Aanvullend: Het appartement geniet een hoge afwerkingsgraad. De hoge plafonds bieden een ruimtelijk gevoel. Nutsvoorzieningen zelf af te sluiten door de huurder. 

Berchem wordt gekenmerkt door een mix van moderne en oudere buurten, vlakbij het Groen Kwartier. In de directe omgeving bevinden zich tal van winkels, restaurants en parken. Gelegen nabij het openbaar vervoer, diverse scholen, op minder dan 5 minuten van de snelweg en ongeveer 10 minuten van het centrum van Antwerpen. Het station van Berchem is gelegen op 500m. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Emily Claessens op het nummer +32 470 44 96 75.

Andere details

Badkamer

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

131

EPC Code

View code

Berchem

Residentiële wijk met prachtige gevels van beroemde architecten, net buiten de historische binnenstad ter hoogte van de Antwerp Expo. Gemakkelijk bereikbaar via de A12 en nabij het treinstation Antwerpen-Zuid.