Referentie

6111831

Slaapkamers

4

Oppervlakte

± 285 m² ± 3.068 ft²

Beschikbaarheid

mits inachtneming huurders

In een gebouw uit 1930 en volledig gerenoveerd in 2021, op een boogscheut van het Stéphanieplein en vlakbij het openbaar vervoer, duplex penthouse met drie slaapkamers met een oppervlakte van ± 285 m², met terras.

Dit duplex penthouse gelegen op de vierde en laatste verdieping bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een grote woonkamer, eetkamer, een volledig uitgeruste en semi-open keuken. Verder beschikt het appartement over een aparte tv-kamer en diverse bergruimtes. Aan de nachtzijde, op de bovenverdieping, bestaat de hoofdslaapkamer uit een kleedkamer en een eigen badkamer, twee andere slaapkamers, evenals een badkamer en een doucheruimte maken het nachtgedeelte compleet.

Andere: hoge plafonds, parket, alarm, mogelijkheid tot het huren van een garage.

Het Stéphanieplein is ideaal gelegen, niet ver van het centrum van Brussel, wordt omringd door winkels en bedrijven, biedt vervoersfaciliteiten en gemakkelijke toegang tot de omliggende gemeenten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Melody Bingoni op +32 (0) 2 640 08 01.

Andere details

Badkamers

3

Garage

1

Parking

1

EPC

Nieuwbouw

Kg co²/m²/jaar

51

Stefania plein

Het Stefania Plein is gunstig gelegen in het ​​centrum van Brussel, omgeven door winkels en bedrijven en biedt vervoersvoorzieningen, die gemakkelijke toegang geven tot de omliggende steden.