Referentie

6009462

Oppervlakte

± 1.000 m² ± 10.764 ft²

Slaapkamers

7

Terrein

± 9.977 m² ± 107.391 ft²

In de gewilde wijk Hoogvorst, op een privédomein, ligt deze prachtige residentie uit 1964 op een hectare prachtig bebost park zonder inkijk en heeft een bruto vloeroppervlak van ongeveer 1.000 m².

Dit lichte, ruime huis is in 2000 volledig gerenoveerd door Marc Corbiau en in 2008 opnieuw ingericht door Lionel Jadot. Bij binnenkomst valt het oog op de ruime ontvangstruimten: een grote woonkamer met open haard, een eetkamer en een keuken met ontbijthoek, die allemaal uitkomen op de terrassen en de tuin met zwembad. Op de 1e verdieping zijn 2 prachtige suites, elk met een slaapkamer, kleedkamer en badkamer, en nog 2 slaapkamers met aangrenzende doucheruimtes. Op de 2e verdieping een functieflat met woonkamer, kitchenette, slaapkamer en badkamer, evenals 2 zolders. Het huis is verbonden door een gezellige, multifunctionele ruimte met een 2e eenheid, bestaande uit een hal, een zit/eetkamer met toegang tot het terras en de tuin, een studeerkamer en een grote keuken. Boven zijn 3 slaapkamers en 3 badkamers. 

Andere faciliteiten: lift, alarm, wasruimte, talrijke kelders, wijnkelder, garage (3 auto’s), Peb D.

De wijk Hoogvorst, vlakbij de golfbaan van Ravenstein, biedt een rustige woonomgeving met bomen, dicht bij scholen, sportcentra en winkels. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Corinne Thumelaire op + 32 (0) 498 237 935.

Andere details

Badkamers

7

EPC

C

kWh/m² per jaar

325

Karel van Loreinenlaan

Karel van Loreinenlaan is gelegen in een prachtige residentiële wijk. Het biedt een groen kader en een aangename omgeving.