Referentie

6022078

Oppervlakte

± 325 m² ± 3.498 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 1.000 m² ± 10.764 ft²

Genesteld in de wijk Observatoire, strekt deze door architecten ontworpen villa uit 1926 zich uit over circa 325 m² en wordt omringd door een tuin van 10 are met bomen. Het huis is in de loop der jaren gerenoveerd in overeenstemming met de oorspronkelijke stijl, maar met een eigentijds tintje dat een street art uitstraling heeft.

De benedenverdieping, een perfecte mix van strakke lijnen en kwaliteitsmaterialen, bestaat uit een uitstekend uitgeruste keuken en ruime ontvangstruimten die uitkomen op een groot terras en de tuin. De eerste verdieping biedt 3 slaapkamers en 2 badkamers. Op de bovenste verdieping is een prachtige, lichte loft met schitterend uitzicht.

Andere kenmerken: alarm, open haard, dubbele garage, lift, mogelijkheid tot zelfstandig ondernemerschap.

L’Observatoire is een groene, rustige buurt op korte afstand van winkels, openbaar vervoer en verschillende scholen. Het is een vriendelijke, gezinsvriendelijke buurt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Grégoire Bryssinck op +32 493 51 29 00.

Andere details

Badkamers

3

Garages

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

382

Sterrenwacht

De Sterrenwacht of het Observatorium is een groene en rustige omgeving, in de buurt van kleine winkels en openbaar vervoer en dicht bij verschillende scholen. Dit is een gastvrije familiale buurt.