Referentie

5905521

Oppervlakte

± 330 m² ± 3.552 ft²

Slaapkamers

4

Terrein

± 3.000 m² ± 32.292 ft²

De Bloemenwerf werd in 1895 gebouwd in de wijk Dieweg door de beroemde architect Henry van de Velde als zijn persoonlijke woning. Gelegen op een perceel van 30 are, heeft deze 3 verdiepingen tellende woning een totale bruto vloeroppervlakte van circa 330 m², in het hart van een tuin aangelegd door Henry van de Velde zelf. 

Deze te renoveren woning is zorgvuldig bewaard gebleven met de meeste van zijn originele kenmerken en biedt een verfijnde omgeving voor architectuurliefhebbers. De Bloemenwerf, die ingeschreven staat op de lijst van het architecturaal erfgoed, was een ontmoetingsplaats voor kunstenaars en intellectuelen en valt niet alleen op door zijn unieke architecturale karakter, maar ook door zijn loftstijl, die voor die tijd volledig innovatief was.

Andere faciliteiten: wasruimte, stookruimte, talrijke kelders en garage.

De Sterrenwacht is een groene, rustige buurt op korte afstand van winkels, openbaar vervoer en verschillende scholen. Het is een vriendelijke, gezinsvriendelijke buurt.  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Grégoire Bryssinck op +32 493 51 29 00.

Andere details

Badkamers

4

Garage

1

EPC

C

Sterrenwacht

De Sterrenwacht of het Observatorium is een groene en rustige omgeving, in de buurt van kleine winkels en openbaar vervoer en dicht bij verschillende scholen. Dit is een gastvrije familiale buurt.