Referentie

4881907

Oppervlakte

± 1.104 m² ± 11.883 ft²

Slaapkamers

5

Terrein

± 7.000 m² ± 75.347 ft²

Deze tijdloos ogende woning uit 2010 van ± 1.104 m² (PEB) ligt op een terrein van bijna 70 are. Deze woning ligt verscholen in een discreet laantje aan het einde van een woonwijk in de heuvels boven Waver. 

De villa is verdeeld over 4 verdiepingen. De begane grond bestaat uit een grote hal die uitkomt op een grote ontvangstruimte, een tv-lounge en bibliotheek, een eetkamer, een volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek, een kantoor dat uitkomt op de garages en een ontspanningsruimte met zwembad (tegenstroom), hammam en sauna. De eerste verdieping heeft 5 slaapkamers en 5 doucheruimtes, terwijl de tweede verdieping, onder de dakspanten, een fitnessruimte herbergt. De kelders zijn omgebouwd tot een thuisbioscoopruimte, een wijnkelder, een speelkamer en een multifunctionele ruimte. Naast de esthetische aantrekkingskracht biedt deze villa nog veel meer kenmerken, zoals comfort, domotica, lichtinval, originaliteit en aanzienlijke energieprestaties die nog kunnen worden verbeterd (EPB B).

Andere kenmerken: garage voor 2 auto’s (EV terminal) – verwarmd buitenzwembad – poolhouse met 9 fotovoltaïsche panelen. – PAC verwarming – lift – alarm en camera’s. Mogelijkheid om tot 1,20 hectare extra bouwgrond te verwerven. 

Wavre, niet ver van de toegang tot Brussel-Namen, biedt rustige woonwijken dicht bij voorzieningen en scholen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Olivier Paquet op +32 (0) 475 69 27 22

Andere details

Badkamers

5

Garages

4

EPC

C

kWh/m² per jaar

91

Kg co²/m²/jaar

26

EPC Code

View code

Wavre

De woonwijk Bois de la Pierre is gemakkelijk bereikbaar, met name vanuit Brussel, Namen, Waver en Louvain-La-Neuve, zowel met het openbaar vervoer (trein, bus) als met de fiets of de auto.