Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Gelegen in een van de meest populaire gebieden van Ohain, heeft dit perceel van ± 24 are 50 centiares een bouwvergunning voor een villa van ± 575 m² bruto. De eigenaar van de grond heeft ervoor gekozen de grond te verkopen met de vergunning en naar keuze van de koper met of zonder het afgewerkte en aanpasbare project onder voorbehoud van aanvaarding met betrekking tot de verleende vergunning (06/03/2023).

De grond is gelegen in een sector met een mogelijke grondbezetting van 10%. De toekomstige koper zal de mogelijkheid hebben om een villa te bouwen met een totale oppervlakte van ± 245 m².

Met zijn prestigieuze villa’s staat Ohain bekend om zijn aantrekkelijke landschappen en zijn dorpsplein, dat geklasseerd en geklasseerd is als één van de mooiste van België. De schoonheid van haar valleien inspireert nog steeds vele kunstenaars van allerlei slag.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 477 27 72 50.

Details eigendom

Ohain

Met zijn prestigieuze villa's staat de deelgemeente Ohain bekend om zijn aantrekkelijke landschappen. Zijn geclassificeerd dorpsplein wordt genoemd als één van de mooiste in België. De schoonheid van zijn valleien inspireert nog steeds vele kunstenaars.