Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Art Deco huis van ± 299 m² gebouwd in 1928 door architect Jules Lippens gelegen in het Miljoenenkwartier, kort aan het Paul de Smet de Naeyerpark.

Op het gelijkvloers bevindt zich een mooie hall, ontvangstruimte aan de straatkant, eetkamer met hersteld glas-in-loodraam en de keuken biedt toegang tot een gezellige stadstuin. Op de eerste verdieping 2 grote lichtrijke ruimtes, met authentieke schouwmantel, visgraatparket en grote vensters uitkijkend op de brede laan. De 2de verdieping telt nog 4 slaapkamers, elk met wastafel en 1 met badkamer. Het huis is onderkelderd en er is een ondergrondse garage. De stijl Art Deco werd in dit huis doorgetrokken tot in de kleinste details: het schijnwerk werd op maat ontworpen, traphal, haard, verlaagde plafonds met ingewerkte verlichting en moulures, vloeren, … vormen allen één harmonieus geheel.

Andere: de woning werd gerenoveerd in 2013, voorzien van dubbel glas, de gevels werden gerestaureerd, er is een nieuwe verwarmingsketel op gas en isolatie aangebracht onder een nieuw dak.

Zeer gunstig gelegen vlakbij het centrum van Gent, goede bereikbaarheid vanuit diverse invalswegen. Het Miljoenenkwartier vormt een mooi architecturaal geheel van eind jaren 20, met zijn mooie parken wedijveren de statige panden om de mooiste architectuur.

Voor meer informatie of een bezichtiging, gelieve Veerle Viérin te contacteren op +32 (0) 474 761 187.

Details eigendom

Badkamers

2

Garage

1

EPC

C

kWh/m² per jaar

220

EPC Code

View code

Gent

Gent is een prachtige historische stad met veel middeleeuwse gebouwen. De binnenstad ligt rond de Korenmarkt en de rivier de Leie met vele restaurants en winkels.