Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Gelegen in een woonwijk op een terrein van ± 1 ha, villa met een bewoonbare oppervlakte van ± 576 m² met zijn aangelegde tuin, zijn zwembad en zijn poolhouse. 

De villa omvat een royale entree met vestiaire en toilet, bureauruimte aan de rechterzijde met zicht op de tuin, TV-kamer, leefruimte met open open haard, open keuken met geklimatiseerde wijnkamer en eethoek met gashaard. De eerste verdieping omvat een master met eigen terras, dressing en keuken. Verder drie slaapkamers met een gedeelde badkamer. Tevens toegang via een vlizotrap naar een nog in te richten zolder van ± 200 m². 

Aanvullend: De aanbouw, poolhouse, zwembad (mozaïek bad van 15mx6m) dateren van 2007/2008. De keuken, wijnkamer en eethoek zijn recenter en dateren van 2017-2018. 

Waasmunster is ideaal gelegen in de driehoek Antwerpen-Gent-Brussel. Het gebied ligt midden in het groen maar toch nabij alle belangrijke in- en uitvalswegen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Matthias Vertommen op +32 (0) 470 818 722.

Details eigendom

Badkamers

2

Garages

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

193

EPC Code

View code

Waasmunster

Centraal gelegen in de driehoek Antwerpen-Gent-Brussel, nabij de Durmevallei. Buitenliefhebbers genieten van het golvende groene landschap en de nabije omgeving biedt gezellige brasseries en gastronomisch restaurants.