Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Met een woonoppervlakte van ± 200 m² voor een bruto-oppervlakte van ± 300 m² is deze villa op een achtergrondterrein van ± 40 are midden in het groen  gelegen. Ze geniet van een uitzonderlijke omgeving, omringd door zeedennen, en van een panoramisch uitzicht op de vallei. De troef van dit eigendom is de mogelijkheid om de villa met ± 150 m² op de grond – of ± 300 extra m² in totaal – uit te breiden.

Open naar het zuiden en de ondergaande zon, werd deze woning in 2019 gedeeltelijk vernieuwd. Eenmaal door de ingang, kom je binnen in een oase van rust. Vanaf de inkom leidt een hal u naar de leefruimte, die uit een eetkamer, een woonkamer en een bureau/TV hoek samengesteld is. Een lichte hyper uitgeruste keuken met eiland en een gastentoilet complementeren het gelijkvloers. De verdieping bestaat uit 3 slaapkamers waarvan de master suite met eigen badkamer. Binnen een van de slaapkamers is een tweede badkamer voorzien die daardoor een gastvrije sfeer biedt. In het souterrain kan een nog een kamer met badkamer naar wens worden ingericht.

Andere : SIEMATIC keuken, M-Design haard, alarm, garage voor 2 wagens, terrein met mogelijkheid tot aanleg van een zwembad.

Chapelle-Saint-Lambert is het centrale dorp van de gemeente Lasne, met authentieke dorpshuizen en merkwaardige eigendommen.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Véronique Mille op +32 477 27 72 50.

Details eigendom

Badkamers

2

Garages

2

EPC

C

kWh/m² per jaar

222

Kg co²/m²/jaar

55

EPC Code

View code

Lasne

Zowel dicht bij Brussel als op het rustige Brabantse platteland, biedt Lasne een ongeëvenaarde levenskwaliteit. Met zijn valleien, bossen, weiden en winkels heeft de gemeente ook een groot aantal scholen, waardoor ze ideaal is voor het gezinsleven.