Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Gelegen in een uitzonderlijke omgeving op een domein van ± 4,5 h, paardenlandgoed met een bewoonbare oppervlakte ± 750 m², en 2 bijkomende woningen waaronder een conciërgewoning.

Het hoofdhuis bestaat uit 5 slaapkamers met dressing en badkamers. Verder 2 bureau’s, een eetkamer van ± 100 m ², ruime woonkamer, keuken, winterlounge. Het conciërge appartement biedt 2 slaapkamers met badkamer, woonkamer, keuken. Daarbij nog een bijkomende woning, “de Klarinet” genaamd, bestaande uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer, keuken, kelder en tuin. Het paarden-gedeelte bestaat uit 6 paddocks met elektrische omheining, 8 boxen van 4 x 3 m, dressing, kleedkamer met douche en toiletten, zadelkamer, paardendouche, solarium, vrachtwagengarage voor materiaal en tractor, bedekte en verlichte Toubin Clément piste van 24 x 50 m, buitenpiste van 80 x 40 m, beide met automatisch sproeisysteem.

Andere: zwembad, technische ruimte, visvijver, parkeerplaats, bewakingssysteem, water-zuiveringsinstallatie, recente boiler in het conciërge appartement.

De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen op basis van de balans en de resultaten van de respectievelijke vennootschap, rekening houdend met de waarde van het eigendom hierbij vermeld.

Details eigendom

Badkamers

5

Garages

4

Bornival

Bornival is een dorp in Waals-Brabant, enkele kilometers ten westen van de stad Nijvel. Het dorp heeft iets minder dan 350 inwoners en biedt een rustige en schilderachtige omgeving.