Hier is één van onze succesvol verkochte eigendommen.

Gelegen tussen de Brugmann- en de Coghen-laan, in een nieuw gebouw met eigentijdse lijnen, een eenkamerappartement op de tweede verdieping met een oppervlakte van ± 75 m².

Dit nieuwe appartement bestaat uit een hal met garderobe, gastentoilet en wasruimte die uitkomt op een grote lichte woonkamer en een volledig uitgeruste keuken (Siemens apparatuur) die uitkomt op een terras van ± 5 m² ideaal georiënteerd.
Aan de nachtzijde is de masterbedroom, die uitzicht biedt op het groene eilandinterieur, voorzien van een eigen doucheruimte en toilet.

Andere : parkeerplaats (35 000 €) en grote kelder, verkoop onder BTW-regime (21%).

De Brugmannwijk staat bekend om zijn levenskwaliteit, het is een rustige en groene wijk omgeven door winkels en restaurants. Eenvoudige en snelle toegang tot het openbaar vervoer. Het is gelegen in de buurt van verschillende gerenommeerde scholen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Philippe Dijkmans op +32 (0) 475 45 77 20.

Details eigendom

Badkamer

1

Garage

1

EPC

Nieuwbouw

kWh/m² per jaar

94

Kg co²/m²/jaar

17

EPC Code

View code

Urban planning

Download

Brugmann

De Brugmannwijk staat bekend om de hoge levenskwaliteit. Het is een rustige en groene omgeving, omringd door winkels en restaurants. Snelle en gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. De wijk ligt in de buurt van een aantal middelbare scholen.